Din înţelepciunea alegătorilor

Ziua Z!?

23 ianuarie, 2007

Bileţelul

Blonda Elena Udrea a dat foc la carul cu fân. De la sine citire? Puţin probabil pentru o persoană care avansează cu posteriorul. Deşi o face bine. Putem aduce în discuţie această posibilitate doar dacă considerăm că la Cotroceşti se desfăşoară o telenovelă ce îi are în prim plan un duo Blondă - Ce-mi plac glumele Mele! Puţin probabil. Oare are nevoie doamna Cocoş să atragă atenţia unui Cocoş de mare? Poate nu e chiar atât de ciudat, pentru că declaraţia cu bileţelul pare din start cusută cu aţă albă.
Dar atunci de ce spune Băsescu că a pierdut acel bilet?
Urmăriţi reconstituirea mea:
Tăriceanu îi trimite la Băsescu un bileţel prin Elena, pentru ca acesta să creadă că e unul din multele bileţele primite de la aceasta. Cu ce subiect, nu ne interesează! Aşteptând o declaraţie din partea blondei, Preşedintele, care în timpul lui la Cotroceneşti se ocupă numai cu asta, îl găseşte pe Tăriceanu, care îi propune să iasă la un şpriţ cu Patriciu. Mesajul se va autodistruge în 3, 2, 1, BUUUM! Nu se putea ca această convorbire să fie făcută prin telefon, pentru că liniile sunt ascultate de securitatea din mâneca lui Băsescu. Deci, totul a fost de o curăţenie uimitoare.
Cam aşa arată toate reconstituirile după cazul “Bileţelul”. Toate au ceva din “James Bond: Demisia another day!” Băsescu încalcă regulile elementare ale Constituţiei. Ce să mai spunem despre cele ale bunului simţ?
Asta-i soră cu termopanele lui Năstase. Ne insultă inteligenţa. Ruşine.
Politophobos

Niciun comentariu: