Din înţelepciunea alegătorilor

Ziua Z!?

23 ianuarie, 2007

Demisia Preşedintelui

Mişcă pSd! Propun demiterea Preşedintelui. În sfârşit s-au trezit că sunt cel mai mare partid. Deşi în opoziţie. Şi atunci, ce şi-au spus: hai să profităm că Băsescu îşi acoperă chelia cu părul blond al Elenei şi să vedem dacă-i putem trage clapa.
Astfel conştientizează dragul nostru posibil viitor dictator că socoteala de la Cotroceni nu se potriveşte cu cea din Parlament. Şi repede îl cheamă pe Boc să repare ce a stricat Elena. Puţine speranţe! Mai ţineţi minte când a căzut la emisiunea lui Andrei Gheorghe? Poate că a fost un semn. Cam aşa se comportă şi Pd fără un conducător adevărat. Când Băsecu se crede Ceauşescu şi flutură bileţele primite de la Premier tot ce mai are de făcut Boc este să cadă ca un bolovan de la doi metri înălţime, în semn de protest.
Interesant este că pnL este de partea răsculaţilor. Deşi aceştia(Dumbo şi geoană) spuneau ceva şi despre demisia lui Tăriceanu. Deci doi iepuri dintro lovitură.
pC sprijină pnL: Dan Antenescu spunea că singura soluţie pentru rezolvarea conflictului este un guvern minoritar condus în continuare de Tăriceanu. Puţin probabil, când lupul hămesit numit pSd aşteaptă să mănânce doi iepuri dintr-un bileţel.
O variantă de rezistenţă a puterii este o alianţă(reală de data aceasta între pnL şi Pd). Nici măcar această posibilitate nu mai este sigură pentru că pRM va vota cu siguranţă de partea foştilor lor tovarăşi. Mai mult decât atât, sunt dispuşi să facă orice pentru Ciolan.
Din nou pot să spun cu inima împăcată că are loc un Circus Maximus. Încă ceva. A-ţi observat că un politician poate rezista la putere mai puţin decât funcţionează o baterie de cea mai slabă calitate? Pe bună dreptate:
Consumul excesiv de ciolan dăunează grav integrităţii!
Politophobos

Niciun comentariu: