Din înţelepciunea alegătorilor

Ziua Z!?

19 februarie, 2007

Intrebare!?!


In ce tara membra a U.E. ministrul cel mai apreciat de guvernele straine (chiar responsabil de aderare in opinia unora) este victima unei motiuni de cenzura?

Raspunsul? Nu stiti? Nu se poate! E simplu: incepe cu "R" si se termina cu "omania"...

Aici e ceva putred... Sistemul medical e asa cum e el...(adica varza), educatia e in stratosfera undeva si senatul isi gaseste sa voteze impotriva justitiei. De acord, justitia nu este cu mult mai presus decat restul ministerelor dar a fost piatra de temelie a reformelor pre-aderare. Si asta nu o zic doar eu (nu sunt indragostit de "madame Macovei") dar o subliniaza mai nou Germania, care propune activarea "clauzei de salvgardare" in cazul in care ministrul Macovei este destituit.
Mie mi se pare criminal de tare. In acesta situatie s-a vazut clar ca tara este in continuare condusa dupa principii mafiote. Cum s-a gasit o persoana sa puna mana sa mai lege din imbogatitii "over-night" cum "mecanismul" s-a declansat si ministrul trebuie eliminat.
Eu in continuare sper ca nu acesta va fi deznodamantul si reformele in justitie vor continua, dar jocurile sunt mult prea grele pentru un amarat de cetatean turmentat...

Niciun comentariu: