Din înţelepciunea alegătorilor

Ziua Z!?

16 februarie, 2007

“Politicienii fac legi pentru infractori” Traian Băsescu

Asta a spus preşedintele nostru. Diplomaţia lui de bolovan îi aduce din nou duşmani. În cazul acesta, s-a pus cu puterea legislativă. Care îi impută o generalizare a infractorilor la nivel parlamentar şi doreşte temenele.
Părerea mea. Domnu’ Preşedinte a avut dreptate şi nu e nevoie să îşi ceară scuze din simplul motiv că şi el a făcut parte din parlament şi din guvern. Deci asta înseamnă că s-a autoincriminat. Cât despre respectul pe care alegătorii îl datorează Parlamentului, acesta este egal cu zero.
Bineînţeles, motivele pentru care Băsescu s-a răţoit către parlamentari este mai profund decât dorinţa acestuia de a diminua consumul de bere al ţării. Ştim cu toţii că preşedintele preferă un şpriţ în compania lui Becali, dar de aici până la bălăcări întreg parlamentul e nevoie de o sumă de frustrări rezultate probabil în urma moţiunii privind eliminarea lui.
Ce să facă Băsescu? A luat un pietroi şi l-a aruncat în capul partidelor parlamentare. Se doreşte eliminarea lor? Cel puţin până la proba contrarie. Sau e un fel de înjurătură cu scopul de a le slăbii rezistenţa la şocuri?
Oricum, i-a înjurat de mamă!
Politophobos

Niciun comentariu: